Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/stronghurst.nl/httpdocs/A-beheer/db.php on line 8 Efficiency in Business Control : Stronghurst
Home   Producten    Support    Over Stronghurst    Nieuws    Contact    Zoek
Welkom bij Stronghurst
Stronghurst is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van efficiënte oplossingen voor de beheersingsvraagstukken binnen uw onderneming. Stronghurst biedt een volledig geintegreerd en efficient systeem van QRC oplossingen aan. Hiermee worden de risico's in uw bedrijfsvoering in beeld gebracht. En u kunt de bedrijfsactiviteiten en -processen integraal beheersen. Hierdoor is Integrated Control mogelijk, vanuit verschillende gezichtspunten beheerst u de risico's met een geintegreerd risico- en control raamwerk.
Voor toepassingsgebieden kijk onder Business ControlRisk Management, Compliance, Audit en Accounting.

Quality Assurance  -  Risk Management  -  Compliance (QRC)
Wetgeving, toezichthouders, externe accountants en klanten stellen steeds hogere eisen aan de beheersing van uw bedrijfsvoering. Het gaat hierbij om:
Transparantie 
Aantoonbaar Compliant 
In Control Statements
Management Assertions
Bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit van producten en dienstverlening
Aantoonbaar uitgevoerd Risico Management

Met Stronghurst QRC - oplossingen naar Integrated Control
Stronghurst biedt efficiënte QRC oplossingen om de interne beheersing op alle bovenstaande aspecten decentraal te organiseren en centraal te analyseren/rapporteren. U bent daarmee altijd "in control" tegen de laagst mogelijke kosten.
Kijk onder het menu Producten voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden van de Stronghurst software.